NandaMijn naam is Nanda Oudakker. Ik ben geboren in Rotterdam, waar ik na mijn studie 10 jaar heb gewerkt als fysiotherapeut. Daarnaast volgde ik een particuliere opleiding tot schoonheidsspecialist en werkte ik als schoonheidsspecialiste en masseuse in een sauna in Gouda. Na mijn huwelijk in 2000 gooide ik het roer om en heb ik vijf jaar met mijn man op een eigen binnenvaartschip gevaren. Met drie kinderen rijker (ik heb twee zoons en een dochter) strandden we uiteindelijk in 2005 in Nieuwegein, waar ik de draad van mijn oude beroep weer op heb gepakt. Sinds 2008 heb ik mijn eigen pedicure- en schoonheidssalon aan huis.

 

Opleidingen
Fysioherapie – Schoonheidsspecialist – Haptonomie Synesie 1- Pedicure met Diabetes-aantekening – Medisch Pedicure (echter geen examen gedaan). Ik ben aangesloten bij ProVoet en ProCert. U bent dus in professionele handen.

Mijn werkervaring
Ik heb inmiddels ruim zeven jaar werkervaring en ontmoet allerlei leuke en verschillende type mensen, wat mijn werk erg boeiend maakt. Indien de gezondheid van de klant niet goed genoeg is om naar mijn salon te komen, kom ik gewoon bij hen thuis.

Vergoeding van uw behandeling
Door de veranderingen in de zorg voor de diabetische voet heb ik een contract met twee podotherapie praktijken in Nieuwegein, namelijk het Rondom en Podoxpert. De rekening gaat dan rechtstreeks door naar de podotherapeut i.p.v. naar de klant. Dit scheelt u weer een hoop rompslomp.

Wat ik belangrijk vind
De klant krijgt bij mij eerlijke en oprechte aandacht. Ik vind het heel belangrijk dat u tevreden mijn salon verlaat en ook graag weer terug komt. U bent van harte welkom in mijn salon voor een kennismakingsbehandeling. Of neem vrijblijvend contact op voor een behandeling op maat.

Ik wens u een ontspannen behandeling!

Vriendelijke groet,

Nanda Oudakker-Van den Eng