Stralend mooi
Door de revolutionaire drie-in-één-methode
Als u voor deze behandeling kiest, wilt u uw huid grondig aanpakken. U heeft misschien fijne rimpels of een vermoeide, slecht doorbloede huid? Of u heeft grove poriën en/of acne-littekens? Dankzij de MSP behandeling wordt uw huid gelift zonder botox.

Natuurlijke lift  en celvernieuwing door koud-laser en hyaluronzuur

Door het ‘afschaven’ van de dode huidcellen en het daarna insluizen van geconcentreerd hyaluronzuur met de koud-laser wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Ook krijgt uw huid een boost om zich te gaan vernieuwen. Dit wordt gestimuleerd door de microdermabrasie en het laserapparaat. Koud-laser is een ongevaarlijk licht dat ontstekingremmend werkt en de celaanmaak stimuleert. Hierdoor krijgt uw huid meer volume en elasticiteit.

Lang aanhoudend effect
De behandeling wordt afgesloten met een herstellende crème met actieve werkstoffen. Deze wordt met een massageapparaat opgebracht. Na de behandeling werkt het effect nog enige tijd door. U zult zien dat uw huid er na twee dagen nóg beter uitziet.

Een of meerdere behandelingen?
U kunt voor één MSP behandeling kiezen maar het geeft het beste resultaat als u meerdere behandelingen kort na elkaar ondergaat. Meestal zijn tussen de drie en de acht behandelingen nodig. Daarna kunt u af en toe een herhalingsbehandeling doen om het resultaat vast te houden.

Belangrijk om te weten
Omdat het een kuurbehandeling betreft, is het belangrijk dat u uw huid verzorgt met het juiste product. Dr. Tadlea Cosmetica Repair creme is speciaal ontwikkelt om de huid te herstellen. Wanneer u bij mij een kuur volgt, kunt u bij mij deze creme aanschaffen met 10% korting op de reguliere prijs.

Uitbreiden van de behandeling
MicroSkinPolish ( duur 45 min.)
Uiteraard kunt u deze behandeling uitbreiden met andere wensen als comedonen en gerstekorrels verwijderen, epileren of verven. Bekijk hier het totale behandelaanbod.

MicroSkinPolish

·   Speciale behandeling met steriele microkristallen,
die de huid d.m.v. vacuümtechniek een dieptepeeling geven

·   Insluizen van hyaluronserum met koud-laser, wat een liftende en
vullende werking heeft op de huid        

·  Inmasseren met een repair creme mbv een polisher.

€ 65,00
Bij een kuur van 7 behandelingen krijgt u de 8e gratis.

 

*De adviesprijs voor een MSP behandeling is € 98,-. In mijn salon is deze behandeling blijvend laag geprijsd, omdat ik de behandelingen aan huis geef en dus geen huur hoef door te berekenen aan de klant.